Uspořádat konferenci a pak si odpočinout?

V-restauraci

Nelehká otázka, kterou často řeší firmy a jejich vedoucí týmy. Najít ideální místo, které má reprezentativní prostory pro obchodní a pracovní záležitosti a zároveň poskytne účastníkům prostor pro relaxaci a uvolnění. Máme vyzkoušené tipy!


Až budete plánovat, kde meeting nebo kongres uspořádat, zaměřte se na Mariánské Lázně s komplexem čtyřhvězdičkových hotelů, které poskytují komfort, servis a vše, co potřebujete. Konferenční sál, špičková lokalita v centru města, kvalitní gastronomie a lázeňské služby pod jednou střechou.

Bazen

Meeting rooms i moderní wellness procedury

Lázeňské hotelové komplexy nabízí klidné pokoje a apartmány, kde se připravíte na pracovní povinnosti i si odpočinete. Personál vám zajistí perfektní servis a catering na konferenci a okolí hotelů nabízí řadu míst k procházce, odpočinku nebo kultuře. Rozmanitý výběr procedur od kosmetiky, masáží, cvičení, bazénů a wellness vám dovolí po náročném dni zrelaxovat tělo i mysl.


A pokud je pro vás lepší forma odpočinku sport, vydejte se s kolegy na golf, tenis nebo do některého z fitness center. Na golfu proberete pracovní záležitosti a dojmy z konference, na tenise zase ukážete, co ve vás je. Důležité je, že propojíte povinnosti s pohybem a uděláte něco pro své zdraví.

seznam článků